På tur innom Plantasjen.

I går hadde jeg time på Bærum sykehus til journalføring. Skal igjennom et inngrep om litt under 3 uker. Når vi var ferdige der dro vi innom plantasjen på vei hjem. Der bugnet det med masse blomster jeg hadde lyst på. Men oppi fjellheimen her jeg bor synes jeg det er for tidlig å hamstre inn. Men noe ble med meg hjem da.

Ble en kurv med småblomstrede stemorsblomster. De tåler litt frost så de er alltid sikre å kjøpe inn her. Og så er de jo så fine ❤ Og så ble det en Tusenfryd til å ha på bordet ute. Enkelt å ta ut og inn.
De siste årene har vi kjøpt inn settepoteter og plantet i pallekasser ute i hagen med gode resultater at vi bare må prøve oss igjen i år også. 

Det er jo så morro og gå ut i hagen og høste ting en selv har dyrket og stelt så ble noen frøposer med oss hjem også. I år vil vi teste ut reddiker, agurk og dvergbrekkbønner. Blir spennende å se om vi klarer å få noe ut av dette.

Vi klarte ikke å gå bort fra settet med et mini drivhus, jord og vannmelonfrø. Her i huset er vi så glad i vannmelon. Hadde vært så morsomt å kunne gå dette❤👍🏼


Ellers forelsket jeg meg i mandeltre de hadde til salgs på plantasjen. Hadde vi hatt en stor bil i går hadde den nok blitt med hjem. Er det ikke fine blomster på den?❤😍

4 kommentarer om “På tur innom Plantasjen.

  1. Det er så mange fine blomster å få kjøpt,og akkurat nå på våren ,så lengeter man så etter sil ,varme og masse farger! Så da får en jo lyst på alt!! Spennene med ting som en kan høste av selv,det er utrolig morsomt og servere hjemmedyrket mat !
    Ønsker deg en fin tirsdag!
    Klem 🌹🌹

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s