Hva er vel påske uten stekt egg og bacon til frokosten eller lunsjen? Her i huset må vi alltid passe på å hamstre inn egg og bacon til påsken. Nylig var vi på hyttetur og fikk servert dette til frokost. Vi begge syntes det var så godt at vi bare måtte prøve å lage dette når vi kom hjem. Dette er fort gjort å lage, men man må belage seg litt venting når de steker.
Til 1 porsjonsform trenger du:
- 1 brødskive
- 2 baconstrimler
- Litt reven ost
- 1 egg
- Salt og pepper
Smør porsjonsformen med smør eller Olje. Fres baconskivene lett i en panne ca 3-4 minutter. Trykk ut brødskiven i den størrelsen formen er og legg skiven i bunn av formen. Bruk porsjonsform som tåler å varmes i en stekeovn. Legg baconskivene langs kanten på formen, dryss litt ost over brødskiven. Knekk deretter ett egg og hell ut i formen.
Stekes på 180 g rader i 15-20 minutter. Jeg liker mine egg hardkokte så jeg hadde min form inne i 20 minutter og det passet meg helt perfekt. Prøv dere frem. Ingen ovner er like.
Strø på salt og pepper ved servering!
Dette må bare prøves.
Det var en artig vri og tusen takk for tips. Fortsatt god påske.
LikerLiker
Bare hyggelig👍🏼
Fortsatt god påske til deg også🐣
LikerLiker
Det ser nydelig ut Janne!😋Jeg skal jammen prøve dette en gang😊
Klem
LikerLiker
Det burde du Vigdis😉
Klem
LikerLiker