Plommer.

I går ringte det på døra her og det var en av naboene våre. Hun sa vi bare kunne plukke plommer hos henne hvis vi hadde lyst på. Å klart vi hadde lyst på. 

Så mens deigen til gulrotbrødene sto og hevet seg tok jeg med meg bøtta mi og gikk over til naboen. Hun løy ikke da hun sa det var masse plommer på treet hennes. Kunne stå på en plass og fylle opp i bøtta. Til og med stige og hadde hunn funnet frem.  Nå gjenstår det bare å se om jeg finner en fin oppskrift og kan lage noe av dem. Har du en god oppskrift å dele med meg kanskje??


Og så gode som plommene er. Tusen takk kjære Tine ❤️🌸

3 kommentarer om “Plommer.

 1. På så heldige med en så raus nabo som deler plommene med deg 😊
  DU laget så mye deilig at jeg legger på meg bare ved å se bildene 😉
  Mmm nam nam 😍
  Klem Laila ❤

  Liker

 2. Så koselig med slike naboer! ❣Det er jo veldig greit å gi bort om man ikke får brukt alt selv. Jeg synes det er veldig trist å se frukttrær med masse frukt som bare henger eller ligger på bakken og råtner!
  Vi har plommer i hagen men i år er det toppen 20 plommer på det. Det er så utrolig godt! Kanskje du kan prøve deg på plommelikør?
  Klem ❣

  Likt av 1 person

  1. Ja, det må jeg si. Koselig å bli tenkt på. Ja, er enig. Trist å se frukt og bær ikke blir brukt. Har et plommetre vi også med grønne plommer. Første året i år det er litt frukt på det, men det er ikke mye. Det er grønne plommer. Er spent på om de er gode. Plommelikør ja, det hørtes godt ut.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s