Ny ubrukt uke.

Da er det mandag igjen. I dag gikk jeg av på langfri. Ni dager fri. Alltid så godt å gå ut på langfri etter en lang arbeidshelg. Har ikke så mange planene for uken så dagene tas som det kommer.

Men i dag er det mandag og fast på mandagskveldene fra i dag blir yoga trening igjen. Kroppen min har så godt av å få strekt seg. Ikke minst balansetrening. Så dette er noe jeg ser frem til.

I morgen kveld blir det møte med den herlige gjengen i gruppa Omsorg i lokal gruppa av Røde Kors. Jeg har sittet i styre i lokallaget nå i noen år. Men nå blir jeg også med i RK-omsorg. Håper jeg har mye å bidra med her. Blir spennende. Røde Kors gjør så mye fint for så mange i samfunnet vårt.

Dette er de eneste konkrete planene denne perioden med med langfri. Men det kan fort snu. Er nemlig klargjort for en operasjon på Rikshospitalet i Oslo. Med det betyr det at jeg kan få et brev med en dato i løpet av januar/februar, eller en tlf i morgen om å komme allerede på onsdag. Så ting er også satt litt på vent i henhold til dette.

Nå lurer du vel på hva slags operasjon det er snakk om. Alle som kjenner meg vet jeg hører veldig dårlig. Jeg er født sterkt tunghørt. Gått med høreapparater siden jeg var 5 år gammel. Men med årene har hørselen stadig blitt dårligere. Spesielt på venstre øre. Der hører jeg så og si ingenting. Dette blir slitsomt i lengden i sosiale lag og i arbeidssituasjonen. Så nå har jeg fått tilbud om å få operert inn Cochlea Implantat ( CI). Har gått nå og ventet på denne operasjonen siden oktober 2015 og nå er det endelig snart min tur.

Det skal bli godt, selv om jeg har trengt denne tiden for å bli klar for å gjennomgå dette. Har brukt tiden godt. Vært på «mens vi venter på CI» kurs på Briskeby kompetansesenter for hørselshemmede, vært til samtaler hos en audiopedagog i Sandefjord.

Selve operasjonen er grei og gjort unna i løpet av et par timer. Og så er det å gå uten lyd ca 4-6 uker slik at såret får gro i fred og ro før ci-en blir satt på. Det er da jobben begynner. Da blir det å lære seg å lydene på nytt, slik små barn lærer seg lyder. Jeg fortsetter da hos min audiopedagog med lyttetrening. Det kan være jeg tar det lett og lærer dette fort og det kan være jeg må bruke lang tid. Det er det ingen som vet.

Som dere skjønner har jeg en spennende tid foran meg. Jeg kommer nok til å oppdatere dere litt underveis her i bloggen min. Og vil dere vite mer om dette og har TV sumo kan dere søke opp UT AV STILLHETEN der. Det er en serie som gikk på tv2 for en tid tilbake om nettopp det å få CI. Det er foresten Anne Kristine i den serien som er min Audiopedagog i Sandefjord.

Nei, nå får jeg jeg hoppe ut av sengen og starte min ubrukte uke.

Håper dere alle får en fin uke!

Klem fra Janne

P.S. Alle bildene i dette innlegget er hentet fra Google på nett, bortsett fra namaste bildet som jeg har tatt fra Snapchat.

9 kommentarer om “Ny ubrukt uke.

  1. Kjære Janne!
    Det er veldig spennende det du skal gjennom! Jeg følger deg fra sidelinja,og er bare et tastetrykkn unna om du trenger noen å prate med. 💕Anne Kristine er en flott audiopedag. Bruker henne selv ..for litt andre problem enn deg riktignok,men hun er helt super,og en utrolig flott person å prate med! 💕
    Lykke til med alt samme! Stor klem fra meg!💕💕💕💕

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s