Hjemmelaget er best.

Fikk unna baksten min i går. Det ble både gulrotbrød, Fougasse og snurrer med spinat og fetaost. Så nå har vi heldigvis litt på lager igjen i frysen. Hva er vel bedre enn hjemmebakt ?

Oppskriften på gulrotbrød har jeg lagt ut tidligere her på bloggen min og den finner du her om du vil prøve å lage disse også. Gulrotbrød.

Oppskriften på snurrene med spinat og fetaost har jeg også lagt ut tidligere og du finner de her. Men oppskriften på Fougasse har jeg brukt oppskriften fra Trines matblogg’s siste bok. Så den kan jeg ikke dele her. Men det finnes sikkert mange oppskrifter på nett som er like gode.

Og om ikke dette ble nok i går så ble det hjemmelaget Sushi også. Bruker sushiris som er kjøpt på Mathallen i Oslo. Den smaker mye bedre en risen du får kjøpt i matbutikkene etter min smak. Bedre å jobbe med er den også. Ellers bruker jeg det jeg får kjøpt til sushi i matbutikkene.

Ønsker deg en fortsatt fin helg🌸

Klem fra Janne

4 kommentarer om “Hjemmelaget er best.

  1. skulle vel ikke så mye brødptodukter jeg heller, for jeg får svi etterpå, men det er jo så godt. De snurrende er så godt å ha i frysen, og rask og varme opp når en skal ha noe kjapt å spise.

   Sushi fikk jeg smaken på i Tromsø når jeg var på besøk til ei venninne der. Var veldig skeptiskt, men venninnen min overtalte meg. Da var det gjort for meg. sushien vi får kjøpt i matbutikkene er ikke gode synes jeg.

   Takk i like måte.

   Klem fra Janne

   Liker

 1. Hei vennen 😍
  Verdens deiligste hjemmebakte brød 💗 Baker di fast her hjemme 💗
  Anbefaler alle som liker å bake, til å Prøv Jannes oppskrifter fra bloggen 😋
  Klem laila

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s