1 mars i dag.

Tenk at nå er vi endelig kommet til mars. Til tross for bitende kulde ute nå er vi i den første vårmåneden. Snart kommer sola etter 6 måneders fravær. Skal bli godt å kjenne den varmer på kroppen igjen. Og forhåpentligvis smelter all snøen vi har fort.

Det kommer til å være en aktiv måned. Neste uke skal jeg til riksen igjen fra tirsdag til fredag. Endelig er tiden kommet for å sette på lyd igjen. Slitsomt å gå og høre litt bare på ett øre og ingenting på det andre øret. Men det kommer også til å bli en spennende prosess, så jeg gleder meg veldig til dette. Kanskje siste rest av svimmelhet forsvinner også. Det er lov å håpe.

Mens jeg er i Oslo har jeg en avtale med kusinen min Connie som bor der. Hun skal være med meg når lyden blir satt på. Og hun skal ta meg med til Mathallen. Noe jeg også gleder meg til siden jeg har hørt så mye om det men aldri vært der. Da blir det nok litt handling og vi skal sette oss ned og spise ett sted. Feire bursdagene våres siden vi begge har fødselsdag i mars.

Etter lyden (CI) er blitt satt på så er det tid for lyttetrening med en audiopedagog. Og Anne Kristine som jeg går til holder til i Sandefjord. Har time hos henne ca 1 gang i uken ut juni. Første lyttetreningen er 14 mars. Skal bli godt å få satt i gang så kjapt etter lydpåsetting.

Og midt i alt dette har jeg jo fødselsdag som skal feires. Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal feire det på dagen min som er en lørdag i år eller om jeg skal vente til påsken. Får ta det litt på sparket tenker jeg.

Og sist men ikke minst har vi jo påsken i slutten av mars. Blir stille og rolig her. Vi blir nok hjemme og tar dagsturer til fjells.

Ønsker dere alle en fin mars,

Klem fra Janne

14 kommentarer om “1 mars i dag.

  1. Ja, det er sikkert og vist. Ser så frem til å få på lyden nå og trene opp hørselen. Det er jo akkurat det som er ønsket og målet. Hadde aldri i verden tort å gå igjenom dette var det ikke for bra prognoser 😉

   Klem fra Janne

   Liker

   1. Ja, det er jeg. Har klart meg med høreapparater helt til nå. Klarer meg fremdeles fint med høreapparat på det ikke opererte øret. Men har blitt gradvis helt døv på det andre. Følte selv ci var rett å få nå før den andre blir døvt også. Har alltid klart meg bra som integrert i skolen og i jobb, men synes den siste tiden har vært tungt. Vil jo gjerne være i arbeidslivet noen år til. Fikk på lyd på onsdag og gjort meg noen erfaringer så lang. Kommer snart ett innlegg om dette.
    Takk skal du ha Ingrid🌸

    Klem fra Janne

    Liker

 1. Hvor bliver det spændende for dig! Jeg har mødt flere der har været meget, meget glade for deres CI 🙂 Jeg er selv døv på det ene øre, men så længe jeg hører perfekt på det andet, lever jeg fint med det, men hvis hørelsen forsvinder på det «gode» øre, er jeg klar til CI!
  Og sikke et fantastisk smukt billede du viser!
  Kh Nana

  Likt av 1 person

  1. Ja, kjempespennende. Ja, det har jeg også og er imponert hvor godt de klarer seg med CI. Godt du klarer deg fint og at du er klar for CI den dagen det er behov for det😍

   Takk for det, bilde har jeg tatt på fjellet når solen var på vei ned for dagen. 😍

   Klem fra Janne

   Likt av 1 person

 2. Det skal bli en kjempe fint dagen når du får lyd og flott du har selskap med deg. Bruk henne når du får lyd og spør hva det er og hvor fra. Slik du har de nye lyder aldri hørt før eller lyder du har hørt. Det skal bli gøy for deg den dagen å høre «ekko» lyd men du blir vant med det. Gled deg masse!. Si ifra når du er i Sandefjord og da må vi treffes <3. Lykke til og skal tenke masse på deg<3

  Likt av 1 person

  1. Ja, det blir spennende Gry. Det vet jo du alt om 😉👍🏻 Ja, må nok bruke Connie og mase på henne😉👍🏻
   Skal si i fra jeg, er så altfor lenge siden vi har møttes nå så det er på tide 😍👍🏻

   Klem fra Janne

   Liker

 3. Ja, veldig spennende. Også spent på hvordan jeg takler den nye lyden og hvor lang tid jeg bruker på å kjenne igjen ord og lyder.

  Vi får nyte våren, håper på at varmen kommer og smelter bort all snøen. Er glad i vinteren også jeg, menforsynt nå😉

  Ha en fin dag🌸

  Klem fra Janne

  Liker

 4. Hei Janne 😊😍.
  Ja tenk at det allerede er 1 mars -for en deilig følelse 😄😄Ser frem mot snesmelting og sol sommer og varme 😍
  Som vi snakket om i går så blir det spennende fremover nå , med lydtrening – og 1 lyttetrening som er 14 mars 😃😃
  Blir så gøy å vite resultatet når du har vært der 😊
  Ha en fin dag videre vennen , vi snappes som vi pleier vi 😊😊

  Klem Laila 🌸🌸🌸

  Likt av 1 person

  1. Alle årstider er flotte på hver sin måte. Nå har vi hatt en flott Snøhvit vinter, men nå er jeg klar for sol og en flått vår🌸

   Ja det blir en spennende tid fremover nå😉👍🏼

   Ha en fin dag videre du også🌸

   Klem fra Janne

   Liker

 5. Hei Janne😊Det blir spennende dager fremover. Blir veldig spennende å se hvordan det blir for deg når det blir satt på lyd! Krysser fingrene for at du kommer til å få det veldig mye bedre med CI💖Heier på deg fra sidelinjen! 💖 Kan i likhet med deg,nesten ikke vente på våren og å kjenne sola varme nå! Vi har riktignok sol i dag her,men det er bitende kaldt og sur vind! Ikke godt ute i dag selv om vi ser sola. Den kan jo nytes innenfra også ! Ha en fin dag 😊Klem

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s