Gøteborg/Marstrand

CiLi in Papers

I dag dro vi videre fra Gøteborg. Men før vi dro fra Gøteborg måtte vi bare innom CiLi in Papers. En scrappebutikk. To scrappere på tur må jo bare innom en slik butikk. Etter litt knoting ut av sentrum fant vi frem til butikken som lå utenfor sentrum.

CiLi hadde masse å by på så det var ikke så lett å plukke seg ut noe. Men vi ble godt mottatt av innehaveren Cicci som viste oss rundt og kom med anbefalinger. Hun viste vi kom innom via min kusine på Hobbykunst som hadde sladret om vår ankomst.

Ble litt handling der, så nå kan vi være litt kreative igjen.

En eldorado av butikk som kan anbefales alle scrappere som er i Gøteborg.

Etter nesten 3 timer her inne var det på tide å få i oss litt lunsj og kjøre videre til Marstrand.

Marstrand

Etter en flott kjøretur inn mot Marstrand fikk vi etablert oss på Marstrand Familiecamping. En koselig camping på utsiden av sentrum. Herfra ruslet vi inn til sentrum, en liten men koselig plass. Spiste middag på Hamnkrogen. Det ble pizza med en nydelig tomatsaus, parmaskinke, karamellisert løk, rucola etc. Må si at dette er den beste pizzaen jeg noengang har spist og kan absolutt anbefales om du er på disse kanter.

Nå bare slapper vi av «på hotellet»/bobilen og planlegger turen videre. Men før vi drar videre skal vi ta ferja over på Marstrandøya og se oss om litt der.

Ønsker dere en fortsatt fin kveld!

Klem fra Janne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s