En dag i Grenland.

I dag har vi hatt en flott dag her i Grenland. Etter en deilig frokost her på Hotellet i Langesund satte vi oss i bilen med kurs til Geiteryggen. Der var det fly og bilshow min kjære hadde lyst på. Men vi ga opp. Der var det bare lange køer for å parkert og fullt var det også enkelte steder så vi. Så da dro vi rett ned i sentrum. Parkerte ved Herkules handlesenter og gikk derfra og inn til sentrum. I dag var det Mersmak festival.

Det var mat fra masse forskjellige land, og masse forskjellige smaksprøver. Og masse folk. Ble for mye for meg, så vi ble ikke så lenge der før vi gikk tilbake til Herkules. Men noe ble med hjem da. Måtte kjøpe med meg et glass med ramsløkpesto. Det er så godt.

Ble en kjapp runde på Herkules. Kjøpte med oss litt drikke til kvelden og mannen fikk seg en fleecegenser før vi dro tilbake til Langesund sentrum hvor vi fant oss en restaurant og spiste litt middag før vi fant hotellet igjen. På hotellet gikk vi ned på badeland og fikk svømt litt og kost oss i boblebadet der.

Nå bare slapper vi av med vin og øl på rommet og ser på TV.

I morgen skal jeg ut å fly med et bittelite fly så sant været tillater det. Vi får x fingrene. Og det er bestilt at vi vi får en runde rundt Gaustatoppen blandet annet. Flyturen vil ta fra 1t. til 1,5t. Gleder meg så utrolig masse.

Natta fra Langesund!

Klem fra Janne

2 kommentarer om “En dag i Grenland.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s