Alltid koselig å invitere til lag.

Det er alltid koselig å invitere til lag. Blir bare så altfor sjeldent. Jobber mye i helger , og det skal litt til for at ting og tang klaffer. Så i går klaffet det. Og da ble det et lite lag her.

Elsker å ta frem finserviset mitt. Platina Saturn fra Porsgrunn Porselen. Blir altfor lite brukt. Glassene er fra Rosendahl og bestikket er Ramona fra Hardangerbestikk. Alt er så tidløst og enkelt at jeg kommer til å ha dette så lenge jeg lever. Blir aldri lei. Kan bare variere i farger på duk, servietter og det får et annet utrykk.

Meny:

Laksewraps på salat med en kremdipp til

Indrefilet av okse med fløtegratinerte poteter, honningglaserte gulrøtter, baconsvøpte aspargestopper, soppstuing, bakte tomater og bearnaisesaus.

Og til slutt ostekake i porsjonsglass

Vi koste oss og satt lenge til bords med god mat og noe godt å drikke. Og jeg tenker at det ikke blir lenge før det blir et koselig lag igjen. Selv om en bruker mye tid på å planlegge, handle inn, og ikke minst lage til maten så er det verdt strevet når vi sitter sammen og prater over et godt måltid og en god vin til.

Ønsker dere alle en flott søndag!

Klem fra Janne

2 kommentarer om “Alltid koselig å invitere til lag.

 1. Det er nemlig så hyggeligt at have gæster. Hvis man har tid og kræfter, er det også hyggeligt at dække bord og lave mad og i det hele taget gøre klar til gæstebud 🙂 Men jeg oplever lidt det samme som Ingrid: At man ofte skal invitere og planlægge i meget godt tid – og lave metervis af mad. Det kunne være skønt om vi var bedre til bare at mødes i et par timer engang imellem, så vi kunne ses med venner og bekendte lidt oftere.
  Dit bord er smukt og maden ser lækker ud. Det er nogle heldige gæster I har haft 🙂
  Kh Nana

  Liker

 2. Jeg føler også at alle er så opptatt for tiden og å møtes må planlegges i lang, lang tid i forveien. Jeg tenker at det også kan være kjekt å møtes på en hverdag noen timer på kvelden i stedet for TV og nett, og uten så mye styr og forberedelser.

  Vi har flere ganger invitert naboer over på en hverdagskveld på en kopp kaffe, et glass vin og nøtter ol. Ikke noe mer, og det har vært så hyggelig. Men, vi blir aldri invitert tilbake. Jeg tror de fleste lever i sin egen private boble og har nok med seg selv og sitt. Det er synd, synes jeg, at det er blitt slik. Før dataalderen besøkte vi hverandre mye oftere. Nå skjer alle eventuelle møter utenfor hjemmet.

  Her kan du leser om mitt oppbevaringssystem for strikkepinner. https://ingridtunheim.no/2017/10/19/et-enkelt-oppbevaringssystem/

  Ønsker deg verdens fineste mandag.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s