Lavkarbobrød

Helt ut av det blå traff jeg på Karin på instagramkontoen museskritt_i_riktig_retning. Hun etterspør om folk er klar for å begynne på lavkarbo sammen med henne. Og like ut av det blå sa jeg ja det var jeg uten å tenke meg om. Vel har tenkt lenge på å teste ut lavkarbodietten, men det har bare blitt med tanken. Etter mange operasjoner på tarm og mage sliter jeg veldig med magen etter å ha spist så motivasjonen er egentlig veldig stor, men kom meg bare aldri i gang. Så takket være Karin har jeg blitt sparket i gang og jeg har fått mange fine tips av Karin på veien. Vi snakker endel på Snapchat. Du finner henne på Snapchat ved brukernavnet crossmamma74.

Og nå etter bare halvannen uke på lavkarbo kan jeg trygt si at magen fungerer mye bedre, ja vil påstå den fungerer perfekt. Skeiet litt ut i helgen og dermed kom de gamle plagene tilbake med en gang. Bare dette er jo motivasjon nok. Og går jeg ned i vekt med denne dietten blir jeg slettes ikke lei meg for det heller.

Her om dagen la Karin ut noen bilder med oppskrift på noen lavkarbobrød. Og i går hadde jeg en dag fri og tenkte jeg bare måtte prøve en av oppskriftene hun la ut, da jeg savner litt brød til frokost og kvelds. Og med Karins sin velsignelse vil jeg dele denne gode brødoppskrifter med dere i dag, da mange spurte meg oppskriften i går etter å ha lagt ut bilder på Instagram og Snapchat.

Karin’s Lavkarbobrød

Etter brødet ble avkjølt var det bare å teste den ut med deilig tilbehør. Den smakte overraskende veldig godt, og kan absolutt anbefales.

Omeletten her er laget med egg, purreløk, kremfløte,norwegiaost og fetaost (elsker fetaost, så bare måtte ha det med).

Bon appetitt, håper det vil smake!

Klem fra Janne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s