Velkommen August.

Da er sommerferien over her i huset. Jeg begynte å jobbe igjen forrige mandag. Mannen begynte nå sist mandag. Jeg har hatt en utrolig flott ferie. Først en tur med bestevenninnen min Ann-Kristin med bobil langs svenskekysten. Viste den var flott, men ikke så flott. Kommer til å leve lenge på den turen og de flotte minnene vi fikk sammen.

Vel hjemme fra turen med Ann-Kristin var det bare å få vasket klærne og strykes det som skulle strykes og pakkes på ny. Denne gang i kofferter. Min kjære og jeg skulle på ferie til Kreta. Nærmere bestemt Neah Cora i Chania by. Her slapper vi av. Soler oss og bader om dagen. Om kvelden rusler vi inn til gamlebyen i solnedgang og spiser en bedre middag og har god drikke ved siden av. Går og ser litt i byen før vi går tilbake til hotellet. Ikke noen utflukter og andre spennende ting. Lar bare roen senke seg.

Ellers har det blitt litt små dagsturer hit og dit. Har mange fine minner å se tilbake på når høsten og vinteren nå kommer.

August blir det jobbing. Men fra og med neste uke blir det ukentlige dagsturer til Sandefjord igjen. Har vært så heldig å komme med på kurs relatert hørsel og hvordan takle hverdagen med den. Ser ut som et spennende kurs. Vet Anne Kristine som har kurset er utrolig dyktig på det hun holder på med og er veldig engasjert. Gleder meg til å sette i gang med kurset. Kan fortelle mer om kurset i eget innlegg seinere.

Ønsker august velkommen og håper vi får mange fine og varme dager denne måneden også. Ønsker alle mine lesere og følgere en fin august .

Klem fra Janne🌺

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s