Torsdag og en regnfylt dag.

Endelig langfri. Det kjenner jeg skal bli godt for kroppen akkurat nå. Etter en aktiv ferie i Italia ble det en hektisk arbeidsperiode med mange nattevakter. Nå har jeg også gått ned i stilling igjen så nå tenker jeg at jeg skal få mer tid til å gjøre mer av ting jeg ikke har hatt overskudd til på en stund. En av tingene er å få beveget på seg litt og komme ut i naturen. Så for å klare det var jeg på VisitRjukan i går og kjøpte løypekart og klippekort til 10 Topper’n Tinn 2019. 

Noe som også står på to do listen er å bake litt igjen. Blir altfor lenge siden at duftene fra gulrotbrødene mine og andre bakevarer har kunne luktes her i huset.

Men først en rolig morgen med min kjære og en god frokost før jeg går over huset med vaskefilla og rydde litt her. Det er på tide nå.

Har alt funnet frem vaskebøtta så den står klar her.

Og i kveld blir det ut å spise med andre tillitsvalgte og lokalstyret i Fagforeningen her i Tinn. Blir koselig med en liten sommeravslutning.

Har du planer for dagen da?

Ønsker dere alle en flott torsdag!

Klem fra Janne🌸

2 kommentarer om “Torsdag og en regnfylt dag.

 1. God morgen!🙂
  Der skal nok bli godt å få gjort litt annet,både baking og turer igjen!😘Kos deg med det!
  I dag skal jeg også fram med vaskebøtta litt! I natt hadde vi et forferdelig tordenvær her,så ble lite søvn i natt. Men nå skinner i allefall sola,og for en gangs skyld er det ganske vindstille,så må nok ut en tur i dag også. Deilig å gå en tur i lysløypa etter regnvær..Da lukter det så godt! Ha en fin dag! Klem❣

  Likt av 1 person

  1. Ja, det skal bli godt😍 Faktiskt skinner sola her også i skrivende stund, så jeg burde vel kanskje tatt turen ut. Men må bare få unna her inne først🙊 Ja, det er godt å å gå turer etter regnvær💗👍🏻

   Ha en fin dag du også! Klem💗

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s