En flott inngang til Pinse.

Inngangen til pinsen ble en flott dag i går. Begynte med en stille og rolig morgen med en kopp te, skyr, kiwi og en bok.

Og så ble det en kjapp fredagsrengjøring før vi fant ut at vi ville utnytte det flotte været til å ta oss en tur ut til fjells.

Har hørt endel om Vidsyn/maska på toppen av slalombakken på Vierli, og sett bilder. Så vi fant ut vi ville dit. Kjørte til Vierli i Rauland og gikk opp derfra. Ikke lange turen. 1 km hver vei, men bratt opp og bratt ned.

Det var verdt hver eneste skritt, for du verden så flott utsikt fra toppen. Og ikke minst den berømte Vidsyn.

Vel nede igjen var planen å spise middag på Vierli, men den var stengt gitt og åpnet ikke før seinere i juni. Så da kjørte vi videre til Rauland og tok oss en pizza på kroa der. Litt handling ble det også. Fikk kjøpt med litt pynt til nattbordene våres. Er så lei av at det er så kjedelig på soverommet. Så nå skal det oppgraderes der. Ble en fin begynnelse dette.

Og badet fikk inn en liten vase med friske styringer fra hagen. Så nå lukter det så friskt og godt der.

Avslutningsvis ble det filmkveld med noe godt i glasset. Filmen vi så var A Star Is Born. Synes denne sangen fra filmen er så fin så jeg legger den ved her.

Shallow (trykk på linken).

Hvordan var din fredag?

Ønsker alle mine følgere en flott Pinse!

4 kommentarer om “En flott inngang til Pinse.

  1. Min fredag gikk med til jobb, men nå er jeg på hytta og har frihelg. For en flott utsikt og det er jo en fin premie på en god tur, og det hørtes virkelig ut som en god og innholdsrik dag. Ønsker deg og dine en super pinsehelg!

    Likt av 1 person

    1. Så deilig med fri i pinsa og kan nyte den på hytta.
      Ja, det er alltid stas å gå turer hvor du vet du har et fint mål å komme til som dette eller bare en flott utsikt.
      Ønsker deg en fortsatt fin pinse🌸
      Klem!

      Liker

  2. Hei!
    Hørtes og så ut som dere hadde en fin dag ,og tur i går!😊
    Det var ganske fint vær her hos oss i går,så da kosa vi oss endel ute på terrassen. Var også en tur hos yngste sønnen som har flyttet inn i nytt hus.
    Avsluttet kvelden med pizza på grillen og etter det litt TV og serie😊
    I dag bøtter det ned igjen. Jeg venter på varme og fint vær. Kjøpe noen flere sommerblomster i går som jeg gjerne ville ha plantet!🌼🌞
    Ha en fin pinse! Klem ❣

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar