Nylig spanderte vi på oss en ny kjøkkenmaskin. En Kenwood Major. Og med den fulgte det med både blender og kjøttkvern. Og sist helg ville vi prøve oss på å lage julepølser. Lette på nett og fant denne oppskriften her (trykk på her og du kommer inn på linken til Hellstrøms medisterkaker og julepølse).
Fikk tak i et flott stykke kotelettkam uten bein, svinetarm, spekk m.m. Og satte i gang. Ble overasket av hvor enkelt det var. Og så morsomt det var. Blir nok ikke siste gang vi lager hjemmelaget pølser.
Vi fulgte oppskriften og synes det ble for mye kanelsmak og lite av de andre krydderne. Så neste gang vil vi bruke mer av det og mindre kanel.
Klare til å kokes.
Ferdig trekte pølser. Klare til å stekes når de skal brukes.
Wow så flinke dere er😊Jeg har faktisk ikke prøvd å lage pølser siden jeg gikk på kokkeskolen i 1986/88. De så veldig proffe ut da,og smakte sikkert nydelig! Så moro å servere dette på julaften❤klem
LikerLikt av 1 person
Det var veldig morro å prøve på noe nytt. Og ekstra morro er det jo når det er vellykket😍
LikerLiker